Vilka är vi?

Hos oss på Strängnäs Trafikskola kommer du snabbt märka att vår utbildning är pedagogisk, kul och flexibel. Våra lokaler ligger centralt på Seminarievägen, med närhet till såväl buss som tågstation. Det finns gott om parkeringsplatser i kvarteren runt skolan. Tack vare vårt läge har vi nära till alla olika övningsområden.

Sedan Strängnäs Trafikskola startades så har vi framgångsrikt utbildat flera tusen förare.
Tillsammans med Dig så kommer vi göra allt för att din utbildning ska bli så effektiv, trygg och lärorik som möjligt.

Varmt välkomna till oss för Din körkortsutbildning!

Vi som hjälper dig med ditt körkort är:

Therese

Therese är hela trafikskolans spindel i nätet. Hon ser till att allt fungerar, och gör det med ett leende. Therese har arbetat på trafikskolan sedan 2014, men började jobba tillsammans med Sebastian 2011. Det är oftast Therese som skäller mest på Sebastian och ser till att han gör det han ska… Therese är den du i första hand får hjälp av när du ringer till trafikskolan. Med sitt lättsamma och tillmötesgående sätt så hjälper hon dig med alla bokningar och planering fram till körprovet. När Therese inte arbetar är hon gärna hemma i Tullinge med sina katter.


Sebastian

PRESSEBBE1En go och gla’ gubbe från Bohuslän. Tekniskt sett chefen och har 3 år i rad blivit utsedd till ”Årets ledare på Strängnäs Trafikskola”. Sebastian har ett nytänkande inom både pedagogik och lärande inom trafikutbildning. Han är en flitigt anlitad föreläsare för yrkesförare och ledare. På trafikskolan är han utbildningsledare och handleder trafiklärarna. Sebastian ansvarar för utbildningskontrollerna och kvalitetssäkra våra elever inför uppkörning. Sebastian har gjort sig känd som en ”kördoktor” som intresserar sig för hur elever lär sig, vad de upplever som svårt och sedan hjälper eleverna att knyta upp knutarna. Som trafiklärare är Sebastian uppskattad för sitt lättsamma, konkreta och tydliga sätt att hjälpa eleverna. När Sebastian inte jobbar spenderar han framförallt tid med familjen, och förhoppningsvis en och annan tur med motorcykeln.


Är du intresserad av att ta körkort hos oss? Gör en förfrågan här nedan så hör vi av oss!